onlıne BİLDİRİ


Bildiriler özet metin şeklinde toplanacak olup, kabul edilen bildirilerin tam metinleri istenecektir. Bildiri son gönderim tarihi 15 Kasım 2015’tir. Hakem Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilecek olan bildirileriniz kabul edildiği takdirde sözlü sunum olarak yapılacaktır. Sözlü olarak kabul edilmeyen bildiriler poster sunumu şeklinde yapılacaktır. Tüm bildiriler 18 Aralık 2015, Cuma günü sempozyumda sunulacaktır. Sunum saatleri daha sonra tarafınıza iletilecektir.

  • Gönderilecek bildirilerin ana konusu Bursa’da turizmin gelişmesine katkı sağlayacak, Bursa’yı turizmde 1 adım daha öne götürecek konuları içermelidir.
  • Bursa ile ilgili yeterli sayıda bildiri gelmez ise Bursa’yı dolaylı yoldan ilgilendiren bildiriler de toplanabilecektir.
  • Gönderilen bildirilerden 20 tanesi sözel bildiri olarak kabul edilecektir.
  • Kabul edilen 20 sözlü bildirinin kayıt ve konaklaması zirve tarafından karşılanacak olup ulaşımları kendilerine ait olacaktır.
  • Sözel bildiri olarak kabul edilmeyen bildiriler poster bildiri olarak kabul edilecektir.  Poster olarak kabul edilen bildiri sahibinin zirve kaydı ücretsiz olacaktır. Konaklama ve ulaşımı kendilerine aittir.


Kabul Edilen Bildiriler için Tıklayınız

Online bildiri sistemi kapatılmıştır. Sistem üzerinden sadece göndermiş olduğunuz bildirileri kontrol edebilirsiniz.

BİLDİRİ SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ